MotoPort Goes

Roof motorhelmen Zeeland

Roof staat niet alleen bekend als de eerste motorhelm met een helmvizier, maar vooral om zijn meest iconische model ooit, de Boxer. 20 jaar na data introduceert Roof een nieuwe Boxer, de Boxxer Carbon. Daarnaast bevat de Roof helmen collectie ook de Desmo, een innovatieve integraalhelm die bekend staat als dé motorhelm voor de tourrijders. De Roof helmencollectie bevat ook enkele jethelmen waaronder de Rover met een exclusief panoramische vizier en de Cooper met twee vizieren. In onze collectie hebben wij meerdere soorten Roof motorhelmen van hoogwaardige kwaliteit beschikbaar. Zo ontdek jij altijd een perfecte match.

World of Helmets

Shop Roof helmen bij Motoport Goes

Bekijk onze helmen shop in Goes

Uitgebreide collectie Roof motorhelmen

In onze uitgebreide collectie met Roof helmen zijn er allerlei modellen te onderscheiden voor elk type motorrijder. Ben je bijvoorbeeld vaak aan het toeren met je motor? De Desmo helm is onder toerrijders zeer geliefd als innovatieve integraalhelm. Dit model is te zien als een variant op Roof Boxer V8 en onderscheidt zich met een spits kinstuk. Deze uitvoering zorgt voor optimale aerodynamische prestaties.

Onze collectie met Roof helmen ook tegemoet aan je wensen als je een voorkeur hebt voor een jethelm. Daar hebben wij meerdere versies van beschikbaar, zoals Rover en Cooper. De Rover helm is uitgevoerd met een panoramisch vizier en het Cooper model beschikt over twee vizieren.
 

Boxxer

De Boxxer Carbon is een Roof helm die met een exclusieve buitenschaal is uitgevoerd. Deze is namelijk gemaakt van carbonfiber en hierdoor heel licht, maar ook heel sterk. Bovendien is deze helm uitgevoerd met een kinstuk dat je gemakkelijk naar achteren klapt. Het sluittingssysteem functioneert automatisch. Het bijzondere is dat deze Roof motorhelm zowel gekeurd is als integraalhelm en als jethelm.
 

Iconische Boxer helm

De nieuwe Boxxer is afgeleid van de iconische Roof motorhelm Boxer van het Franse merk dat actief is sinds 1993. Deze helm is onderscheidend en vernieuwend geweest met het kinstuk dat naar achter te klappen is. Ook qua uiterlijk is het een opvallende verschijning als je naar de rode oortjes op de helm kijkt. Bij het produceren van deze motorhelm is er gebruik gemaakt van een glasvezelmatrix. Opvallend is ook dat het vizier afzonderlijk van het kinstuk is te bewegen. Overigens is Roof vanaf het begin innovatief geweest en het merk dat als eerste helmen met een vizier heeft gemaakt.
 

Roof helm kopen?

Wil je een Roof helm kopen dan is het aan te raden kom naar MotoPort Goes XXL in Zeeland te komen. Je krijgt bij ons persoonlijk advies en hebt uiteraard de mogelijkheid om alle Roof motorhelmen met elkaar te vergelijken. Het voordeel is bovendien dat je de motorhelm van je voorkeur direct op je hoofd kan zetten. Een goede pasvorm is van groot belang. Niet alleen om optimaal draagcomfort te realiseren, maar ook voor je eigen veiligheid.
 

Kom naar onze showroom: World of Helmets

Kom naar World of Helmets voor de beste service en persoonlijk advies bij het kopen van een Roof motorhelm. Onze expertise is opgebouwd in meer dan 65 jaar en kwaliteit staat bij ons centraal.

Wij hebben meer dan 1.000 helmen op voorraad beschikbaar. Past de helm van je voorkeur perfect dan reken je af en neem je deze meteen mee. Wij zijn in de Benelux de grootste motorspeciaalzaak. Kom je langs in onze showroom maak dan ook meteen van de mogelijkheid gebruik om motorkleding te shoppen. Onze collectie bestaat uit meer dan 25 premium kledingmerken op een oppervlak van 1.200 m².