Verbouwing MotoPort Goes

MotoPort XXL Motostore

Welkom bij de grootste motorzaak van de Benelux!

Na onze grondige verbouwing en nieuwbouw presenteren wij met enorme trots de grootste motorzaak van de Benelux. En het eindresultaat mag er zijn, zeker weten!

Graag heten we je welkom in onze totaal vernieuwde motorzaak, waarbij we vanzelfsprekend de maatregelen van het RIVM in acht nemen! Interesse in een motorfiets of een van onze andere producten of diensten, neem contact met ons op zodat we wat af kunnen stemmen.

Graag tot ziens bij MotoPort Goes.

Huur vanaf vandaag jouw privé circuit bij MotoPort Goes

Vind je Assen, Spa of Zolder te ver rijden? Huur dan vanaf vandaag jouw privé circuit bij ons in Goes om eens lekker los te gaan met je vrienden.

Meer informatie? Bel of mail ons!

“Gigantische keuze!”

Met dealerschappen van negen motor- en zeven scootermerken kun je MotoPort Goes gerust een megastore noemen. Toch heeft de Zeeuwse motordealer de gezellige sfeer weten te behouden, waarin motorrijders zich zo goed thuis voelen. Dat komt omdat het team van MotoPort Goes bestaat uit echte motorliefhebbers.

Team-MotoPort-Goes

Uniek

Bij MotoPort Goes vind je zo’n beetje alles dat er op twee wielen te krijgen is. Doorgaans staan er rond de 150 nieuwe en 100 gebruikte motoren in de showroom te blinken. Uiteraard zijn die occasions altijd tiptop in orde: kwaliteit is immers een van de vele sterke punten van MotoPort Goes! De werkplaats is goed geoutilleerd en de monteurs worden doorlopend bijgeschoold. Ook op gebied van kleding en accessoires is er veel knowhow aanwezig, terwijl de helmencollectie met 900 helmen helemaal uniek is. Kortom: wat je ook zoekt, bij MotoPort Goes kun je rekenen op een ruime keuze en vakkundig advies!

 

MOTOPORT Goes 01 vk

Altijd de juiste motorkleding voor jou!

Ruime kledingshop

In onze motorkledingshop hebben we een ruime keuze aan motorkleding voor elk type motorrijder. Wat dacht je van bijvoorbeeld de hippe urban collectie van Difi, een enorm aanbod waterdichte Goretex kleding van de merken Dane en Rukka, of de modieuze adventure collectie van Rev’it. Momenteel zijn we de kledingshop aan het uitbreiden. Binnenkort kun je bij ons terecht voor een unieke motorkleding ervaring met nieuwe merken zoals o.a. Segura, Dainese, Alpinestars.

Je vindt het allemaal terug in onze mega kledingshop!

Adres MotoPort Goes

Bezoek ons:

Nobelweg 4
4462 GK GOES
Tel 0113-231640
NL805129753B01
Mail ons

Openingstijden-MotoPort-Goes

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u - 18.00u
Woensdag 08.30u - 18.00u
Donderdag 08.30u - 18.00u
  19.00u - 21.00u
Vrijdag 08.30u - 18.00u
Zaterdag 08.30u - 17.00u
Dealerschappen-MotoPort-Goes

Dealerschappen

MotoPort Goes is dealer van motormerken BMW, Harley Davidson, Yamaha Triumph, Honda, Suzuki en Kawasaki en de scootermerken Aprilia, Gilera, Peugeot, Sym,Tomos, Vespa en Piaggio.