HONDA SMARTPHONE VOICE CONTROL SYSTEM AND HONDA ROADSYNC APP FOR MOTORCYCLES

Geopend op afspraak!

Set a date & drive

Vanaf woensdag 3 maart zijn we open op afspraak!
Dankzij de nieuwe regels mag je op afspraak komen winkelen! Goed nieuws als je op zoek bent naar een nieuwe motorfiets, onderdelen, accessoires of motorkleding. Neem voor een afspraak contact met ons op via info@motoporthillegom.nl of bel naar 0252-515229 en kies in het keuzemenu de afdelng waarmee jij een afspraak wilt maken.


Met het voorjaar in zicht zijn we ontzettend blij dat we elkaar weer mogen zien en dat we jou weer kunnen helpen. We kijken uit naar een Date & Ride met jou!

"Je voelt dat het goed zit"

Aandacht voor de klant, een goed assortiment en scherpe prijzen. Dat zijn de sterke punten van MotoPort Hillegom, waar je als motorrijder terecht kunt voor alles dat met motorrijden te maken heeft. Het gezellige familiebedrijf van vader Rinus en zoon Jeroen Weijers is al sinds 1950 actief en is inmiddels dealer van Aprilia, Honda, Moto Guzi, Piaggio, Vespa, Yamaha, terwijl het als BMW-specialist ook vakkundig onderhoud aan de motoren van het Beierse merk zorgt.

opening

Bezoek ons:

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
T: 0252 51 52 29
NL852088449B01
Mail ons!

Openingstijden MotoPort Hillegom

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u - 18.00u
Woensdag 08.30u - 18.00u
Donderdag 08.30u - 18.00u
Vrijdag 08.30u - 18:00u
Zaterdag 08.30u - 17.00u
* Werkplaats tijdens lockdown normaal geopend.
Klik hier voor informatie over de lockdown en onze speciale openingstijden.
dealerschappen-1

Dealerschappen

MotoPort Hillegom is officieel dealer van Aprilia, Honda, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Yamaha en zijn onafhankelijk BMW Motorrad specialist.

Team MotoPort Hillegom

Alles onder één dak

Of je nu voor kleding, verzekeringen, navigatiesystemen, onderhoud of voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor komt, op de goed bereikbare locatie vlak bij A4 Amsterdam-Den Haag vind je alles onder één dak. Goed opgeleide monteurs zorgen dat die occasions tip top de deur uit gaan en verzekeren je ook daarna van vakkundig onderhoud. En natuurlijk vind je bij MotoPort Hillegom een zeer uitgebreid kledingassortiment van de merken DANE, en DIFI. En waarvoor je ook komt, altijd kun je bij MotoPort Hillegom rekenen op aandacht en vakkundig advies. Want je moet voelen dat het goed zit!