"Je voelt dat het goed zit"

MotoPort Hillegom heet je van harte welkom

Aandacht voor de klant, een goed assortiment en scherpe prijzen. Dat zijn de sterke punten van MotoPort Hillegom, waar je als motorrijder terecht kunt voor alles dat met motorrijden te maken heeft. Het gezellige familiebedrijf van vader Rinus en zoon Jeroen Weijers is al sinds 1950 actief en is inmiddels dealer van Aprilia, Honda, Moto Guzi, Piaggio, Vespa, Yamaha, terwijl het als BMW-specialist ook vakkundig onderhoud aan de motoren van het Beierse merk verzorgt.
 

Time for Sun Ride bij de MotoPort dealer!

Time for sun ride!

Zomerdeals Piaggio, Vespa, Moto Guzzi en Aprilia

Piaggio, Vespa, Moto Guzzi en Aprilia pakken uit deze zomer met de "Time for sun ride" actie. Tot eind juli kun je profiteren van zonnige top deals op geselecteerde modellen, zoals Aprilia Tuareg 660, Moto Guzzi V100 en Piaggio MP3 modellen!

Check snel onderstaande link voor meer informatie en voorwaarden of loop even binnen voor het maken van een proefrit.

Meer info / voorwaarden
Team MotoPort Hillegom

Alles onder één dak

Of je nu voor kleding, verzekeringen, navigatiesystemen, onderhoud of voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor komt, op de goed bereikbare locatie vlak bij A4 Amsterdam-Den Haag vind je alles onder één dak. Goed opgeleide monteurs zorgen dat die occasions tip top de deur uit gaan en verzekeren je ook daarna van vakkundig onderhoud. En natuurlijk vind je bij MotoPort Hillegom een zeer uitgebreid kledingassortiment van de merken DANE, en DIFI. En waarvoor je ook komt, altijd kun je bij MotoPort Hillegom rekenen op aandacht en vakkundig advies. Want je moet voelen dat het goed zit!

 

opening

Bezoek ons:

Arnoudstraat 2
2182 DZ Hillegom
T: 0252 51 52 29 
NL852088449B01
Mail ons!

 

Openingstijden MotoPort Hillegom

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u - 18.00u
Woensdag 08.30u - 18.00u
Donderdag 08.30u - 18.00u
Vrijdag 08.30u - 18:00u
Zaterdag 08.30u - 17.00u
Klik hier voor zon/feestdagen.
dealerschappen-1

Dealerschappen

MotoPort Hillegom is officieel dealer van Aprilia, Honda, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Yamaha en zijn onafhankelijk BMW Motorrad specialist.