Kleine en grote winterbeurt - MotoPort.nl

Klaar voor de start!

MOTOPORT WINTERBEURT ACTIE

Wie op de motor stapt, wil dat die meteen start en perfect rijdt. Daarvoor moet de motor zich wel in topconditie bevinden, óók als je hem ’s winters stalt. De MotoPort Grote Winterbeurt zorgt daarvoor!

De MotoPort Winterbeurt bereidt jouw motor voor op de winter. We kunnen je motor thuis komen ophalen en hem na behandeling weer terugbrengen. Ook wassen en poetsen zit bij de beurt inbegrepen, zodat je motor optimaal beschermd is tegen de elementen of tijdens de winterstalling. De MotoPort Winterbeurt actie loopt van september t/m januari. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

*Binnen een straal van 50 km

Lees hier meer over de MotoPort Grote Winterbeurt

Kies hier je vestiging

Meld je nu aan!

Is de Winterbeurt iets voor jou? Meld je dan snel aan! Kies je vestiging en klik op "Aanmelden"

MotoPort Almere - Aanmelden
MotoPort Assen - Aanmelden
MotoPort Den Bosch - Aanmelden
MotoPort Echt - Aanmelden
MotoPort Goes - Aanmelden

MotoPort Hillegom - Aanmelden
MotoPort Leek - Aanmelden
MotoPort Leeuwarden - Aanmelden
MotoPort Rockanje - Aanmelden
MotoPort Veldhoven - Aanmelden
MotoPort Wormerveer - Aanmelden
MotoPort Zelhem - Aanmelden

Aanmelden bij MotoPort Hengelo is niet meer mogelijk.

Antoon Rijnbeek - MotoPort - Winterbeurt

Ervaring van de consument

Antoon Rijnbeek: Zorgeloos op pad

De 74-jarige Antoon Rijnbeek is een fervente motorrijder. Hij begon zijn motorcarrière met een Kawasaki 550GT. Die maakte plaats voor een Yamaha Diversion 900, waarna Antoon bij MotoPort Hillegom een BMW K1200GT aanschafte. Inmiddels rijdt Antoon een iets meer toergerichte motor, de BMW R1200RT: “Ik gebruik hem puur voor de vakanties. Ik rijd vooral ’s zomers en maak reizen alleen of met een hele kleine groep mensen. Ik heb een keer een groepsreis gemaakt, maar dan zit je aan tijden vast, dat past niet bij mij”, vertelt Antoon, die sinds hij bij MotoPort Hillegom komt ook jaarlijks gebruik maakt van de Grote Winterbeurt Actie: “Zorgeloosheid is mijn grootste drijfveer. Het ene jaar rijd ik meer dan het andere, ik maak soms ritten van 3500 km en mijn motor moet dan gewoon in orde zijn. Het afgelopen jaar had ik bijvoorbeeld nog een route in mijn hoofd, maar het werd slecht weer. De banden zouden het nog gekund hebben, maar ik neem geen risico. Ik hoef mijn banden ook niet tot de laatste millimeter af te rijden, als Ralf zegt nog 1500 km, dan gaan ze er gewoon af.  In de winter rijd ik niet, maar als ik in het voorjaar de sleutel erin steek, wil ik ook dat hij in orde is en klaar voor het motorseizoen. De winterbeurt is daar perfect voor. Ze halen de motor op en ik krijg hem gewassen en gepoetst terug, hij heeft zijn beurt gehad en is goed nagezien. Dat is een goed gevoel, ik heb er zo geen omkijken naar.”