Actie verlengd t/m 29 februari 2024

Goed voorbereid de winter door met de MotoPort Winterbeurt

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/motoport-nl/sulu/uploads/media/01/motoport-winterbeurt-20232024.png


Rijd jij de verlengde zomer tegemoet of stal je jouw motor liever in de garage? Welke keuze je ook maakt, in beide gevallen moet je motor zich in topconditie bevinden om de verlengde zomer en winter probleemloos door te komen.

De MotoPort Winterbeurt zorgt daarvoor!

De Winterbeurt wordt uitgevoerd bij de MotoPort vestigingen. Kies hieronder je vestiging en meld je aan. 

*Aanmelden bij MotoPort Hillegom is niet meer mogelijk

Wat zijn de kosten van een grote of kleine winterbeurt ?

Wat de kosten van een kleine of grote winterbeurt zijn is afhankelijk van de werkzaamheden die de fabrikant bij een bepaalde kilometerstand voorschrijft en van de staat van onderhoud van je motorfiets. Het kan zijn dat er meer moet gebeuren dan de basiswerkzaamheden. Daarbij kun je denken aan het vervangen van remblokken, kleppen stellen, het vervangen van banden of het vernieuwen van de ketting/tandwielset. Indien dat zo is zal daarvoor overleg plaatsvinden en kan MotoPort vooraf een kostenschatting voor je maken, dit zodat je niet voor omaangename verrassingen komt te staan.

 

Winterstalling bij MotoPort

Geen plek? Stal je motor bij MotoPort!

Winterstalling

Niet echt een doorrijder en wil je liever je motor stallen, maar geen plaats? Skip die dure verhuur boxen en opslagplaatsen en stal gewoon bij MotoPort!  Stallen bij MotoPort kan al vanaf 1 euro per dag!

Meer info