MP21-Kawa-Social

Met 2 jaar volledige fabrieksgarantie

Een nieuwe Kawasaki is goedkoper dan je denkt

Je bent in de markt voor een gebruikte motor, maar heb je wel eens het aanschaffen van een nieuwe motor overwogen?

Nu er een schaarste is aan gebruikte motorfietsen is het verschil in prijs tussen een jong gebruikte motor en een splinternieuwe kleiner dan je zou verwachten. Met het kopen van een nieuwe motor geniet je alle voordelen van een nieuwe motor en daarbij heb je 2 jaar volledige fabrieksgarantie waar je op terug kunt vallen mocht dat nodig zijn.

De Kawasaki Z650, Ninja 650, Versys 650 en ook Vulcan S zijn stuk voor stuk scherp geprijsde motoren.

Bekijk nu alle nieuwe Kawasaki's die nu voorradig zijn bij de Kawasaki dealers van MotoPort.
 
En het aanbod van Kawasaki Easylease waarmee je voor slechts € 25,- per week een splinternieuwe Kawasaki kunt rijden!
Bekijk alle nieuwe Kawasaki's
Kawasaki Easy Lease 720x720

Check naast de modellen vooral ook het rekenmodel!

Rij nu een nieuwe Kawasaki voor € 25,-* per week

Met Easy Lease van MotoPort kan nu vrijwel iedereen een nieuwe Kawasaki rijden. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om jouw favoriete Kawasaki op afbetaling te kopen en de aankoop te financieren door in maandelijkse termijnen te betalen met een laatste verhoogde maandelijkse betaling. Met Easy Lease van MotoPort kun je dus kiezen welk Kawasaki model jouw droommotor wordt, ook als je op dit moment nog niet voldoende hebt gespaard! Bijkomend voordeel: als de restwaarde aan het einde van de financieringsperiode gelijk is aan de te verwachten inruilprijs, betaal je dus alleen voor het gebruik van je motor! Informeer bij de verkopers van MotoPort naar de mogelijkheden.

Direct proefrit aanvragen
Model Contante waarde inruil en/of aanbetaling Totaal krediet-bedrag Slottermijn Jaarlijks kosten- percentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijn-bedrag per maand Duur kredietover- eenkomst in maanden Totaal te betalen bedrag
Kawasaki Z650 € 8.242,- € 1.042,- € 7.200,- € 3.749,- 5,99% 5,99% € 99,- 48 € 8.501,-
Kawasaki Ninja 650 € 8.941,- € 1.141,- € 7.800,- € 4.506,- 5,99% 5,99% € 99,- 48 € 9.258,-
Kawasaki Versys 650 € 9.091,- € 1.191,- € 7.900,-- € 4.633,- 5,99% 5,99% € 99,- 48 € 9.385,-
Kawasaki Vulcan S € 9.491,- € 1.191,- € 8.300,- € 5.137,- 5,99% 5,99% € 99,- 48 € 9.889,-

*Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux BV. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom.

Lees hieronder meer over de Kawasaki Easy Lease modellen

Kawasaki Ninja 650 EasyLease - MotoPort.nl.jpg

Ninja 650

De Ninja 650 is geschikt voor het A2 rijbewijs. Ze biedt een unieke combinatie van supersport-looks en dagelijkse bruikbaarheid. De Ninja 650 combineert een 650cc tweecilinder lijnmotor met een licht rijwielgedeelte en een slanke bouw. Zijn lichtvoetige supersport-karakter, directe gevoel en snelle acceleratie combineert hij met een soepele vermogensafgifte en prima manoeuvreerbaarheid. De ideale mix van sportieve prestaties en gebruiksgemak voor zowel beginnende als meer ervaren rijders.

Complete aanbod Kawasaki Ninja 650 motoren
Kawasaki Z650 EasyLease - MotoPort.nl

Z650

Net als de overige Naked modellen in de Kawasaki Z-familie springt de nieuwe Z650 meteen in het oog door het moderne Sugomi design en een ongekend hoogwaardige afwerking. Uiteraard ontbreekt ook het typerende LED achterlicht met Z-patroon niet. Voor optimale prestaties werd er een 650cc watergekoelde tweecilinder lijnmotor ontwikkeld met een heerlijk koppelrijk karakter en tegelijkertijd een zeer laag verbruik. Om het comfort en vertrouwen te verhogen werd de Z650 voorzien van een Assist & Slipper koppeling.

Complete aanbod Kawasaki Z650 modellen
Kawasaki Versys 650 EasyLease - MotoPort.nl.jpg

Versys 650

Heel veel ervaren motorrijders weten het: 650 cc is ruimschoots voldoende. De Versys 650 is heel populair vanwege zijn moderne design, zijn fantastische rijeigenschappen en zijn scherpe consumentenprijs. De motor heeft een krachtig en zuinig tweecilinderblok, dat zorgt voor uitstekende prestaties bij sportieve ritten. Het is daarnaast perfect geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer. Samen met de slanke, rechte zitpositie zorgt het brede stuur voor maximale controle, vooral onder moeilijke omstandigheden in de Randstedelijke spits en op mooie slingerende bergwegen. Het slimme montagesysteem voor de optionele zijkoffers is vloeiend in de motor geïntegreerd, waardoor de achterzijde van de Versys er ook bij verwijderde koffers strak uitziet.

Complete aanbod Kawasaki Versys 650
Kawasaki Vulcan S EasyLease - MotoPort.nl.jpg

Vulcan S

De Vulcan S. Eindelijk een écht nieuw cruiser-concept, met een krachtig, staand 650cc tweecilinderblok, een volkomen eigen gezicht en de beste handling in zijn klasse. En alsof dat nog niet onderscheidend genoeg was beschikt Kawasaki over een unieke lijn ERGO-FIT accessoires voor de Vulcan S, waardoor werkelijk iedereen een perfecte rijpositie op deze Urban Hero kan vinden. De Kawasaki Vulcan S Special Edition is het tweewielige eerbetoon aan de klassieke Amerikaanse Muscle Cars uit de jaren zeventig.

Complete aanbod Kawasaki Vulcan S