INFORMATIEMARKT VOOR DE BEGINNENDE MOTORRIJDER

ARE YOU READY TO RIDE?

Vrijdag 12 november van 19.00 uur tot 22.00 uur onze informatiemarkt met diverse stand vol met informatie en tips voor jou, de beginnende motorrijder.

Na het behalen van je rijbewijs begint pas het echte avontuur! Heb je plannen om te gaan touren of om woon-werkverkeer te gaan rijden? Wat voor rit je ook maakt, wij zijn het startpunt voor elke rit. Beginnende motorrijders, maar ook heropstappers, hebben vaak behoefte aan informatie over vele aspecten rond de motor, daarom organiseren we deze informatiemarkt voor beginnende motorrijders. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we jou graag over het belang van goede motorkleding, op welke motoren jij straks mag rijden en  wat je kan doen bij pech onderweg.
Schrijf je nu in via het formulier onderaan de pagina
TECHSTAND

VEILIG ONDERWEG

TECH STAND

Stap voorbereid op de motor met tips hoe je veilig kunt rijden en ongevallen kunt voorkomen.
Onze werkplaatschef geeft je uitgebreide informatie over wat te doen bij pech onderweg en hoe dit te voorkomen.
Tevens geeft hij je tips over het onderhouden van je motorfiets, want je kan zelf meer dan je denkt.
Hierna nooit meer onvoorbereid op pad!

KLEDING

HET BELANG VAN VEILIGE MOTORKLEDING

FROM HEAD TO TOE

Als motorijder ben je kwetsbaar en daarom is het belangrijk dat je goedpassende motorkleding hebt, geschikt voor elk weertype en rijstijl. Zo ga je niet alleen veilig, maar ook stijlvol op pad. De damens van de kleding shop geven advies over verschillende materialen, protectie en zichtbaarheid en kunnen je adviseren wat het beste bij JOU past!

HELM

ALLES WAT JE HOORT TE WETEN OVER EEN HELM

MATTERS OF THE HEAD

Mensen onderschatten de voorwaarden waar een helm aan moet voordoen... Wist je dat een helm maar een X aantal jaar gebruikt kan worden om de veiligheid te garanderen?
Wist je dat je geen stickers op een helm mag plakken?
Een helm moet perfect passen om het optimale uit een helm te halen, qua pasvorm en geluid.
Leer deze avond alles over materialen, duurzaamheid en veiligheid.

NAVIGATIE

COMMUNICATIE/NAVIGATIE VOOR DE MOTORFIETS

CONNECT YOURSELF

De mogelijkheden voor communicatie en navigatie zijn tegenwoordig groot. Je kunt telefoneren, muziek luisteren, navigeren en praten met je mederijders. De communicatiesystemen kunnen onzichtbaar in de helm gebouwd worden door onze medewerkers. Er zijn vele mogelijkheden en je kan je deze avond uitgebreid laten informeren door onze medewerkers.

TRIP

MET TRIP MOTORREIZEN

TRAVEL TIPS

Ga je straks op reis of ben je van plan het hele land door te touren? Op onze informatiemarkt zal TRIP Motorreizen je uitgebreid vertellen over de bijzondere reizen die zij organiseren en wat daarbij belangrijk is voor een veilige motorreis, zodat jij straks goed voorbereid en ontspannen op reis kan.

BIKESTYLE

Welke motorfiets past bij jou?

BIKE STYLES

Straks ben je op zoek naar een eigen motor, hoe ga je dat aanpakken? Misschien heb je al een voorkeur voor een bepaald soort, merk of model motor. Onze top verkopers staan voor jou klaar om je het beste advies te geven over de motoren waar je straks op mag rijden en die het beste bij jouw rijstijl passen.
Ik les bij: *