Motor Cheque Afbeelding 1

Bij een service- en winterbeurt of reparatie in de werkplaats

Gratis MotoPort Service Cheque*

Bij MotoPort ben je gegarandeerd van topkwaliteit en vakkundig onderhoud van je motor of scooter. Klanten die onderhoud, een reparatie of een winterbeurt aan hun motor of scooter in onze werkplaats laten uitvoeren, ontvangen als dank voor hun vertrouwen in onze vakbekwame monteurs, een MotoPort Service Cheque t.w.v. 10% van het factuurbedrag te besteden in de kledingshop van de vestiging waar je het onderhoud hebt laten verrichten.

Motor Cheque Afbeelding 2

Deze cheque kan ingeleverd worden in de kledingshop bij aankoop van motorkleding, -kledingaccessoires, -laarzen/schoenen, -bagageartikelen of een -helm en geldt voor artikelen die voorradig zijn. Deze cheques kunnen uitsluitend ingeleverd worden bij de vestiging die hem uitgegeven heeft en dienen besteed te zijn binnen 8 weken na uitgifte*.

*Cheques die uitgegeven zijn voor de lockdown blijven geldig tot 4 weken na afloop van de lockdown.

*Deze cheque is NIET geldig in de webshop en/of i.c.m. andere acties en/of kortingen. Navigatie- en communicatiesystemen zijn uitgesloten. Geldt voor werkplaatsfacturen tot een bedrag van € 1000,- en schadeherstelfacturen zijn uitgezonderd.