Wij zoeken: Servicemanager / Planner Werkplaats

Zie je het al voor je? Werken in een klein hecht team, in een functie met diversiteit en verantwoordelijkheid. En het allerbelangrijkste… werken met motorrijders voor motorrijders.

Dit en meer ga je doen;
Als Servicemanager en Planner voor de werkplaats zit je op een onmisbare plek. Je bent vrijwel altijd het eerste aanspreekpunt voor de motorrijders die ons bezoeken. Jij zit op de plek waar je net dat beetje extra in de beleving kan geven. Hoe druk en stressvol het ook is, jij zorgt dat dit warme welkom altijd gegeven wordt.
Ondanks dat jij zelf niet sleutelt, begrijp je goed waar je mee werkt. Jij kan feilloos aan je klanten uitleggen welke werkzaamheden er moeten gebeuren. Je kan adviseren over het wel of niet vervangen van onderdelen. Je weet garantieclaims effectief af te handelen met de importeurs. Jij zorgt dat je goede planningen maakt voor je collega’s in de werkplaats, waardoor zij efficiënter kunnen werken. Bij afwijkingen van die planningen ben je in staat om bij te sturen. Door jouw technische inzicht ben je in staat om ervoor te zorgen dat onze klanten geen onnodige afspraken in de werkplaats hoeven te maken, bijvoorbeeld door kleine technische problemen direct (zelf) af te handelen.
Kortom een zeer diverse baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de klanttevredenheid, het werkgenot van je collega’s en bedrijfsresultaat van de werkplaats.
Hier ga je werken;
Jouw werkplek bevindt zich nagenoeg in het centrum van de snelst groeiende stad van Nederland. Je werkt samen met 10 enthousiaste collega’s. Zoals gezegd, het is hier echt voor motorrijders en door motorrijders! MotoPort Almere is dealer van BMW Motorrad en Suzuki. Ondanks dat het overgrote deel  van de motorfietsen die jij in de werkplaats zal inplannen een BMW is, kan je alle denkbare merken in je werk tegenkomen. Omdat we een goede sfeer belangrijk vinden, sluiten we de werkweek op zaterdag standaard af met een echte ZaMiBo.
Meer dan alleen goede voorwaarden;
We kunnen je vertellen dat je de leukste werkomgeving krijgt, maar als echte motorliefhebber weet je dat allang. Je werkt elke dag voor mensen die met een mooie hobby bezig zijn. Dat geeft een onmiskenbare sfeer. Verder krijg je:
  • Marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden conform de cao motorvoertuigen en tweewielerbedrijven
  • een 38-urige werkweek
  • goede werksfeer, leuke collega’s en gepassioneerde klanten
  • de kans om jaarlijks mee te helpen op de Motorbeurs in Utrecht
Dit verwachten we van jou;
Om te beginnen ben je niet op je mondje gevallen. Je bent in staat om klanten en collega’s aan te spreken. Je weet de belangen af te wegen en bent in staat om je externe-, interne klanten en collega’s tevreden te houden. Vanzelfsprekend ben je net als wij positief ingesteld. Verder heb je:
  • een afgeronde mbo opleiding
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • ervaring in het werken met WinCar, UniShop of Autoline
  • goed technisch inzicht en daarvan kan je ons ook goed overtuigen
Solliciteren direct!
Ben jij klaar voor je volgende stap? Wil jij werken in een klein team? Aan de slag in een functie met diversiteit en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan direct door jouw cv en motivatie te sturen naar Peter Wilmink via peter@motoportalmere.nl. Wil je eerst meer weten, bel of app Peter gerust op 06-13696522.