Proefrijden bij MotoPort Den Bosch

Maak een persoonlijke afspraak voor een proefrit

In Den Bosch hebben we altijd een zeer ruime keus motorfietsen. Voor een overzicht van onze voorraad kun je op onderstaande link klikken. Staat er iets bij bel of mail en maak een afspraak voor een proefrit.

Heb je interesse in een motor maar wil/kun je niet langs komen? Geen zorgen. We maken graag digitaal een film van de motor waar je interesse in hebt.

Aanbod motoren bekijken
Tekst-website-MP-Den-Bosch

Kwaliteit door specialisatie

Motoren, kleding en meer!

MotoPort Den Bosch heeft een zeer ruim opgezette showroom waar je nieuwe motoren van veel verschillende merken vindt.

De volledige model line-up van de motormerken BMW en Kawasaki staan ruim gepresenteerd in onze showroom. Daarnaast kun je een keuze maken uit een voorraad van ca 100 occasions die gecontroleerd zijn en met garantie geleverd worden.

Nieuwe kledingshop

De compleet vernieuwde kledingshop is goed gevuld met motorkleding van Dane, Difi, MacnaAlpinestars en BMW Motorrad en een ruim aanbod jeans van onder meer Bull-it. Ook de laarzenafdeling is geupgrade en aangevuld met de nieuwste collectie van Eleveit, Difi, Forma, O’Neal, Falco & Alpinestars.

In de World of Helmets heb je keuze uit meer dan 1500 motorhelmen van onder meer Shoei, BMW, Schuberth, HJC, Nolan, Caberg, Kyt, Airoh, Suomy en Bayard. Voor een optimale pasvorm van je Shoei helm kunnen wij op afspraak personal fitting uitvoeren

Bij MotoPort Den Bosch staat de motorrijder centraal, daarom zie je in de werkplaats bijvoorbeeld alleen vakbekwame monteurs met minimaal het diploma eerste monteur. Omdat zij elk hun specialisatie hebben, kunnen ze als geen ander professioneel en efficiënt onderhoud verrichten. Wil je zelf sleutelen dan hebben wij jouw onderdelen of onderhoudsartikelen waarschijnlijk op voorraad en anders kunnen we zorgen voor een snelle levering van de gewenste artikelen.

GP-rijders (1 van 23)

Exclusief bij MotoPort Den Bosch!

Meet & Greet met helden van MotoGP

Het laatste weekend van juni is traditioneel het weekend van de TT van Assen. Het moment waarop motorsportminnend Nederland de rijders van dichtbij in actie kunnen zien. De woensdag vóór de TT konden liefhebbers een aantal rijders van heel dichtbij zien, de hand schudden en om een handtekening vragen, of zelfs op de foto met hun idolen. Want MotoPort Den Bosch organiseerde een Meet & Greet met elf rijders afkomstig uit de MotoGP, Moto2 en Moto3. Gedurende een uur waren Raúl Fernández, Fermin Aldeguer, Bo Bendsneyder en Sean Dylen Kelly aanwezig, net als Jorge Navarro, Marcos Ramirez, Joe Roberts, Albert Arenas, Elia Bartonlini, Matteo Bertelle en Xavier Artigas. We hoeven je niet te vertellen dat het een drukte van belang was, maar iedereen kreeg zijn moment voor de heren vertrokken richting “the cathedral of speed”… 

 

Adres -MotoPort Den Bosch

Bezoek ons:

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
Tel : 073-6480590
BTW NL802424904B01
E-mail

Openingstijden - MotoPort Den Bosch

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag 12.00u - 17.00u
dealerschappen-MP-Den-Bosch

MotoPort Den Bosch is officiële dealer van Honda, BMW Motorrad en Kawasaki

Lees hier onze privacyverklaring