Proefrijden bij MotoPort Den Bosch

Maak een persoonlijke afspraak voor een proefrit

In Den Bosch hebben we altijd een zeer ruime keus motorfietsen. Voor een overzicht van onze voorraad kun je op onderstaande link klikken. Staat er iets bij bel of mail en maak een afspraak voor een proefrit.

Heb je interesse in een motor maar wil/kun je niet langs komen? Geen zorgen. We maken graag digitaal een film van de motor waar je interesse in hebt.

Aanbod motoren bekijken
Tekst-website-MP-Den-Bosch

Kwaliteit door specialisatie

Motoren, kleding en meer!

MotoPort Den Bosch heeft een zeer ruim opgezette showroom waar je nieuwe motoren van veel verschillende merken vindt.

De volledige model line-up van de motormerken BMW en Kawasaki staan ruim gepresenteerd in onze showroom. Daarnaast kun je een keuze maken uit een voorraad van ca 100 occasions die gecontroleerd zijn en met garantie geleverd worden.

Nieuwe kledingshop

De compleet vernieuwde kledingshop is goed gevuld met motorkleding van Dane, Difi, MacnaAlpinestars en BMW Motorrad en een ruim aanbod jeans van onder meer Bull-it. Ook de laarzenafdeling is geupgrade en aangevuld met de nieuwste collectie van Eleveit, Difi, Forma, O’Neal, Falco & Alpinestars.

In de World of Helmets heb je keuze uit meer dan 1500 motorhelmen van onder meer Shoei, BMW, Schuberth, HJC, Nolan, Caberg, Kyt, Airoh, Suomy en Bayard. Voor een optimale pasvorm van je Shoei helm kunnen wij op afspraak personal fitting uitvoeren

Bij MotoPort Den Bosch staat de motorrijder centraal, daarom zie je in de werkplaats bijvoorbeeld alleen vakbekwame monteurs met minimaal het diploma eerste monteur. Omdat zij elk hun specialisatie hebben, kunnen ze als geen ander professioneel en efficiënt onderhoud verrichten. Wil je zelf sleutelen dan hebben wij jouw onderdelen of onderhoudsartikelen waarschijnlijk op voorraad en anders kunnen we zorgen voor een snelle levering van de gewenste artikelen.

Adres -MotoPort Den Bosch

Bezoek ons:

Reitscheweg 33
5232 BX Den Bosch
Tel : 073-6480590
BTW NL802424904B01
E-mail

Openingstijden - MotoPort Den Bosch

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag 12.00u - 17.00u
dealerschappen-MP-Den-Bosch

MotoPort Den Bosch is officiële dealer van Honda, BMW Motorrad en Kawasaki

Lees hier onze privacyverklaring