Werkplaatsplanner - MotoPort Goes

MotoPort is bereikbaar en de werkplaatsen zijn geopend

Beste klanten,
 
De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn alle vestigingen telefonisch en per email te bereiken.
ActieVerlengd-Post-v2

De werkplaatsen - Haal- en brengservice!

De werkplaatsen zijn gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf je motorfiets brengen en ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice van MotoPort om je motor op te laten halen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Nadien brengen we je motor weer bij je terug, of kun je hem op afspraak weer bij MotoPort ophalen.

Clipboard01

Kledingshops

De kledingshops zijn tot nader order gesloten. Wel kun je producten via de webshop op motoport.nl bestellen en laten bezorgen bij MotoPort of bij een van de PostNL locaties in Nederland. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

Kortingstickervellen

Einddatum uitgesteld

MotoPort kassakorting

Heb je het MotoDrive Magazine van december ontvangen met daarbij de kortingbonnen ? Gezien de lockdown zal de einddatum van deze actie niet op 9 januari maar op 31 januari 2021 zijn. Op die manier willen we je dan alsnog laten profiteren van deze actie, ondanks de lockdown.

In de webshop van MotoPort is momenteel een actie met 10% korting actief.