MotoPort Goes

Ducati dealer in Zeeland

Wanneer je op zoek bent naar een Ducati in Zeeland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 1 oktober 2022 is MotoPort Goes XXL officieel een Ducati dealer. Kom eens langs in onze showroom om al onze Ducati motoren te bekijken. Naast een Ducati motor, kun je bij ons uiteraard ook terecht voor Ducati onderdelen en bijpassende Ducati motorkleding. De echte Ducati liefhebber weet waar hij/zij zijn moet: MotoPort Goes XXL.

 

Ducati motoren te koop bij Motoport Goes

Ducati liefhebbers gaan naar de Ducati dealer in Goes

Ben jij een liefhebber van het Italiaanse motormerk Ducati? Je bent zeker niet de enige. Nederland heeft met ruim 3.500 leden de grootste door Ducati erkende fanclub ter wereld. Al deze Ducati liefhebbers moeten natuurlijk terecht kunnen bij een betrouwbare dealer die een uitgebreid assortiment Ducati motoren en Ducati onderdelen heeft. Ben je woonachtig in Goes of omgeving? Dan kun je binnenkort bij MotoPort Goes XXL een Ducati kopen. Als grootste motorzaak van de Benelux is Ducati vanaf najaar 2022 een feit.
 

Waarom kiezen voor een Ducati motor?

Ducati is een Italiaans motorfietsmerk, dat vooral bekend is om de sportieve motoren met de L-twins motoren. Het bedrijf werd in 1945 opgericht en is voortgekomen uit een Italiaanse radiofabriek. Een Ducati kopen doe je vooral vanwege het design en de typische Ducati kenmerken. Italiaans design is altijd populair en iedere Ducati motor heeft een aansprekende en opvallende uitstraling. Ook is Ducati eigenzinnig. Naast de standaard L-twins cilindermotoren, is het merk ook bekend om het gebruik van koningsas-motoren die tot ver in de jaren 80 zijn gebruikt. Daarnaast is de desmodromische klepbediening legendarisch voor Ducati motoren. Deze klepbediening wordt nog steeds door Ducati gebuikt.
 

Welke modellen koop je bij de Ducati dealer?

Wil jij een Ducati kopen? Dan heb je keuze uit vele oudere en nieuwe modellen. Als Ducati dealer in Zeeland kun je bij MotoPort Goes XXL terecht voor vrijwel alle modellen. Welke modellen en onderdelen hiervan zijn er bij ons verkrijgbaar?

 

Ducati Panigale

Ben je op zoek naar een echte sportmotor, maar wel met het nodige design? Kies dan voor de Ducati Panigale. De modelnaam is afgeleid van het kleine Italiaanse stadje Borgo Panigale. Dit model wordt uitgebracht sinds 2011. Het eerste model was de 899 Panigale en het nieuwste model is de Panigale V2 die in 2020 werd uitgebracht.
 

Ducati Multistrada

Houd je van het sportieve design van Ducati, maar ook van een offroad model? Dan hebben wij de Multistrada voor je klaarstaan. Dit model wordt sinds 2003 geproduceerd en is de ideale combinatie tussen een sportieve motor en een offroad motor. De Multistrada 95 en 1200 zijn de modellen die tegenwoordig nog geproduceerd worden.
 

Ducati 750

De Ducati 750 is onderdeel van de serie Super Sport van Ducati. De 750 loopt al vanaf 1973 en is bekend om de fraaie sportieve belijning. De 750 bleef in productie tot 2003, toen het werd vervangen door de 620, 800 en 1000. Omdat MotoPort Goes XXL ook oude motoren inruilt, zal de liefhebber ongetwijfeld wel eens een Super Sport model bij ons tegenkomen.
 

Ducati Streetfighter

De Ducati Streetfighter doet zijn naam eer aan. Dit is een echte streetbike met de nodige sportieve aspiraties. Het model verscheen voor het eerst in 2009 en tot 2015 zijn er een drietal modellen verschenen. Recent is de Ducati Streetfighter V4 uitgekomen, een model dat wederom uitblinkt in design en krachtige prestaties. 
 

Ducati Scrambler

De huidige Ducati Scrambler is in feite de herintroductie van de oude Scrambler modellen die Ducati in de jaren 1962 tot 1974 produceerde. Sinds 2014 is de Scrambler weer in productie genomen met uiteraard het bekende Ducati design, maar met de nieuwste technieken. De Scrambler is een echte straatmotor en staat garant voor vele uren toeren op Hollandse en buitenlandse wegen.
 

Ducati Monster

Een van de meest populaire modellen van Ducati is de Ducati Monster. Dit model kwam in 1993 voor het eerst in productie en was direct erg populair vanwege de vloeiende lijnen. Dit gaf de motor een luxe uitstraling, maar de combinatie met soberheid maakte de Monster een topmodel. Tot op het heden zijn er al vele modellen van de Monster verschenen en is dit het belangrijkste model van Ducati.
 

Overige modellen

Naast de bovenstaande modellen voert MotoPort Goes XXL de volgende modellen:
- Hypermotard
- Supersport
- Multistrada
- Desert-X
- Streetfighter
- Diavel-X
- Scrambler 800
- Scrambler 1100

 

Kijk je ogen uit in de showroom van MotoPort Goes XXL

MotoPort Goes XXL is natuurlijk niet alleen een Ducati dealer. Alles op het gebied van motoren en scooters is te vinden in onze showroom van meer dan 4.000 m2. Verder hebben wij een zeer uitgebreide kledingafdeling van ruim 1.200 m2. Je vindt dus altijd passende motorkleding die geschikt is voor jouw Ducati! Heb je specifieke Ducati onderdelen nodig? Ook dan ben je welkom in onze showroom.