Schuberth motorhelmen

Schuberth is al sinds 1940 producent van helmen, maar pas sinds 1954 maken ze ook motorhelmen. Met bekende types zoals de C4 pro integraalhelm, de M1 Pro jethelm en de E1 off-road helm is Naast motorhelmen, leveren ze ook helmen aan de Formule 1, de bouw, brandweer, leger en politie en maakt ze dit tot een van de grootste leveranciers van helmen ter wereld.

World of Helmets

Shop Schuberth helmen bij Motoport Goes

Bekijk onze helmen shop in Goes

Met Schuberth motorhelmen in Zeeland kies je voor het beste dat er te koop is

Naast goede en beschermende motorkleding, is een motorhelm van groot belang voor motorrijders. Niet alleen omdat het dragen hiervan een wettelijke verplichting is, ook om je eigen veiligheid te waarborgen. Bij een ongeval of een val met de motor, zorgt een motorhelm ervoor dat het risico op hoofd- en hersenletsel tot een minimum beperkt wordt. Met een Schuberth helm heb je de zekerheid dat je één van de beste helmen ter wereld aanschaft. Schuberth helmen kun je passen en aanschaffen in de enorme showroom van MotoPort Goes XXL.
 

Waarom kiezen voor de helmen van Schuberth?

Kwaliteit en veiligheid zijn in goede handen bij Schuberth helmen. Dit Duitse bedrijf is al 100 jaar oud, maar is in 1922 opgericht als meubelmakerij. Sinds 1940 gooide het bedrijf het over een andere boeg en ging de productie van hoogwaardige helmen van start. Sinds 1954 produceert het bedrijf motorhelmen. De zeer hoge kwaliteit van een Schuberth helm is legendarisch en daarom is BMW een samenwerking met Schuberth aangegaan. De helmen die onder BMW naam worden verkocht, zijn Schuberth helmen. Daarnaast dragen er verschillende Formule 1 coureurs een Schuberth helm en maakt het bedrijf jaarlijks 1,5 miljoen helmen voor de bouwwereld, brandweer en defensie.
 

Welke soorten Schuberth helmen in Zeeland kopen?

Voor een helm van Schuberth naar Zeeland komen is zeker de moeite waard. Bij MotoPort Goes XXL hebben we de ´World of Helmets´ gecreëerd, waar je keuze hebt uit honderden verschillende helmen. Ook voor Schuberth helmen kom je hier volop tegen. Schuberth heeft zowel de systeemhelm, integraalhelm en jethelm in het assortiment. Wat zijn de meest populaire modellen van een Schuberth helm?
 

Schuberth C3 Pro

De Schuberth C3 Pro is de verbeterde versie van de C3 en is een prachtige systeemhelm die het hoofd perfecte bescherming geeft. De buitenhelm van de Schuberth C3 Pro is gemaakt van sterk DFP (Direct Fiber Processing) en is een sterk soort fiberglas. Het kinstuk is voorzien van verluchtingskanalen die verbonden zijn met de luchtuitlaat die in de nekrand verwerkt zit. Het vizier is gemaakt van sterk polycarbonaat en heeft anti-condens eigenschappen. Ook het geïntegreerde zonnevizier is gemaakt van polycarbonaat en is krasbestendig. Met de snelsluiting heb je geen moeite om de Schuberth C3 Pro vast te maken.
 

Schuberth C4

De Schuberth C4 behoort tot één van de tophelmen van Schuberth. Ook de C4 is een systeemhelm en er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan de Schuberth C4 Basic, C4 Pro, C4 Pro Carbon Delta, C4 Pro Carbon Fusion en zo zijn er nog wel enkele varianten te noemen. Dit geeft al aan hoe populair de C4 als motorhelm is. Het is dan ook een onverwoestbare helm van fiberglas of carbon en die van alle gemakken en comfort is voorzien. Wil je een topklasse motorhelm? Kies dan voor de Schuberth C4. Vanwege de vele varianten van de C4, zit er altijd een model bij die jou past en die je mooi vindt.
 

Schuberth C5

De Schuberth C5 is het nieuwste model en is voorzien van vele technische hoogstandjes. De helmschaal is gemaakt van stevig glasvezel en de binnenschaal van EPS. Comfort is gegarandeerd, door het naadloze voeringsconcept. Hierdoor is de pasvorm eenvoudig aan te passen en zit de motorhelm uitstekend. Er zit een compleet plug & play communicatiesysteem in de helm verwerkt met luidsprekers, en een FM-radio en Bluetooth antenne. Om de helm nog lichter te maken en om de schokabsorptie te verbeteren, is er een carbonlaag in de helmschaal verwerkt.
 

Haal je Schuberth Helm bij MotoPort Goes XXL

Er zijn goede redenen om richting MotoPort Goes XXL te gaan, als je op zoek bent naar Schuberth helmen in Zeeland. Wij hebben een grote showroom van 4000 vierkante meter en een motorkledingshop van 1200 vierkante meter. Hier vind je ook de World of Helmets. Bij ons krijg je gepast advies over welke soort helmen geschikt zijn voor jou. Wij meten je hoofd op, zodat je altijd de juiste Schubert helm bij ons vindt. Naast helmen, vind je in onze showroom nieuwe en gebruikte motoren & scooters, onderdelen en accessoires. Tevens ben je bij ons welkom voor het onderhoud of de reparatie van je motor. Ben je niet in de gelegenheid om naar Goes af te reizen? Dan kun je altijd terecht in onze uitgebreide webshop.