Werken bij MotoPort Leek - Vacatures - nieuwe uitdaging

Kom jij ons team versterken?

Openstaande vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de motorbranche en toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij MotoPort Leek! Wij zijn per direct op zoek naar:

Fulltime motorfiets monteur

Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

"Wij laten niemand in de kou staan!"

MotoPort Leek heet je van harte welkom!

Bij MotoPort Leek voel je je snel thuis omdat iedereen er een passie voor motoren heeft. Of het nu om de kledingverkopers of verkoopsters gaat, de magazijnmensen of de motormonteurs. Goed advies en vakkundige service zijn dan ook vanzelfsprekend bij MotoPort Leek. Dat merk je bijvoorbeeld als je op de 1000 m2 grote bovenverdieping op zoek gaat naar het perfecte motorpak uit de collecties van DANE of DIFI, of wanneer je een occasion aanschaft: MotoPort Leek beschikt immers over zeer deskundig werkplaatspersoneel met een grote servicebereidheid. “Als je ons vijf minuten voor vijf belt dat je met een lekke band staat, kun je erop rekenen dat je nog geholpen wordt. Wij laten niemand in de kou staan!”

 

Bezoek-MotoPort-Leek

Bezoek ons:

Zernikelaan 6a
9351 VA LEEK
Tel 0594-511349
NL809830802B01
E-mail: info@motoportleek.nl

Openingstijden - MotoPort Leek

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00u
Woensdag 09.00 - 18.00u
Donderdag 09.00 - 18.00u
Vrijdag 09.00 - 18.00u
Zaterdag 09.00 - 17.00u

Voor de openingstijden van Waypoint Leek Klik hier

Tijdens het winterseizoen geen koopavond!

Dealerschappen - MotoPort Leek

Dealerschappen:

MotoPort Leek is officieel dealer van de motormerken Suzuki, Kawasaki, Aprilia, Piaggio en Moto Guzzi en de scootermerken Piaggio & Vespa.

Bezoek onze kledingafdeling waar je terecht kunt voor kleding van Dane, Difi, Booster, Daytona, Five, Forma, IXS, Macna, PMJ, Rev'it!, Alpinestars en John Doe Motorsports. 

Bezoek ook onze ''World of Helmets'' met de volgende merken : Bayard, Airoh, Shark, HJC, HJC RPHA, Shoei, Nolan, Scorpion, Caberg, Roof en Schuberth.