Openingstijden-MotoPort-Leek

Graag tot ziens bij MotoPort Leek

Winkelbezoek zonder afspraak

Je bent van harte welkom om MotoPort Leek te bezoeken. Wel vragen we je om tijdens je bezoek de geldende coronaregels in acht te nemen. 

Uiteraard is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping, waarbij de medewerkers van MotoPort Leek de tijd nemen om samen met jou de juiste producten uit te zoeken. Een afspraak maken voor Personal Shopping kan via onderstaande link.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling de volgende dag bij ons op te halen of thuis te laten bezorgen. Een beller is sneller, ook telefonisch kun je natuurlijk met je vragen bij ons terecht, tel 0594-511349.

Motoren:
Wil je een motor komen bekijken of proefrijden, bel dan met de afdeling verkoop op telefoonnummer  0594-511349 keuze 3 of mail ons.

Aanmelden Personal Shopper

"De mensen maken het verschil!"

Wat gebeurt er als je een passie voor motoren hebt en service in je bloed hebt? Dan groeit je motorzaak uit tot een megastore! Roelof Eding begon ooit als leerling monteur bij een motorzaak om te kunnen racen, begon in 1987 het Gronings Motorcentrum en heeft nu een waar motorparadijs langs de A7 naar Groningen, met dealerschappen van Aprilia, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi, Yamaha, Vespa en Indian.

Team-MotoPort-Leek

"Wij laten niemand in de kou staan!"

Bij MotoPort Leek voel je je snel thuis omdat iedereen er een passie voor motoren heeft. Of het nu om de kledingverkopers of verkoopsters gaat, de magazijnmensen of de motormonteurs. Goed advies en vakkundige service zijn dan ook vanzelfsprekend bij MotoPort Leek. Dat merk je bijvoorbeeld als je op de 1000 m2 grote bovenverdieping op zoek gaat naar het perfecte motorpak uit de collecties van DANE of DIFI, of wanneer je een occasion aanschaft: MotoPort Leek beschikt immers over zeer deskundig werkplaatspersoneel met een grote servicebereidheid. “Als je ons vijf minuten voor vijf belt dat je met een lekke band staat, kun je erop rekenen dat je nog geholpen wordt. Wij laten niemand in de kou staan!”

 

Bezoek-MotoPort-Leek

Bezoek ons:

Zernikelaan 6a
9351 VA LEEK
Tel 0594-511349
NL809830802B01
E-mail

Openingstijden-MotoPort-Leek

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00u
Woensdag 09.00 - 18.00u
Donderdag 09.00 - 18.00u
Vrijdag 09.00 - 21.00u
Zaterdag 09.00 - 17.00u

Voor de openingstijden van Waypoint Leek Klik hier

Dealerschappen-MotoPort-Leek

Dealerschappen:

MotoPort Leek is officieel dealer van de motormerken Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Aprilia, Piaggio, Indian en Moto Guzzi en de scootermerken Piaggio & Vespa.

Bezoek onze kledingafdeling waar je terecht kunt voor kleding van Dane, Difi, Booster, Daytona, Five, Forma, IXS, Macna, PMJ, Rev'it!, Alpinestars en John Doe Motorsports. 

Bezoek ook onze ''World of Helmets'' met de volgende merken : Bayard, Airoh, Shark, HJC, HJC RPHA, Shoei, Nolan, Scorpion, Caberg, Roof en Schuberth.