Openingstijden-MotoPort-Leek

Plan zelf je afspraak

Kom shoppen op afspraak

De showroom en de winkel van MotoPort Leek zijn weer geopend. We mogen op dit moment klanten op afspraak ontvangen en in onze ruim opgezette winkel kunnen dat er maximaal 40 tegelijk zijn. Je bent welkom in onze winkel als:

  • Je geen klachten hebt
  • Je van tevoren een afspraak hebt gemaakt
  • Je  1,5 m afstand houdt en gebruik maakt van een mondkapje
Zo houden we het samen veilig.

Winkel (kleding, onderdelen, accessoires) :
Wil je een afspraak voor de winkel maken ? Gebruik dan onderstaand formulier en meld je aan. Je ontvangt automatisch een bevestiging.

Motoren:
Wil je een motor komen bekijken of proefrijden, maak dan een afspraak met de afdeling verkoop op telefoonnummer  0594-511349 keuze 3 of mail ons.

Werkplaats:
De werkplaats is geopend voor onderhoudsbeurten en reparaties.

Versys tour 2021

Vrijdag 7 en zaterdag 8 mei

Kawasaki Versys Promotour bij MotoPort Leek

Probeer ‘m zelf!

Voor modeljaar 2021 heeft Kawasaki haar Versys 1000S en SE vernieuwd, waarbij de S nu nagenoeg dezelfde features heeft als de SE, behalve de nieuwe Showa Skyhook-vering. Dit elektronisch geregelde veersysteem blijft exclusief voorbehouden aan de SE-uitvoering. Wil je zelf eens beter kennismaken met beide Versys 1000-modellen óf misschien
de Versys 650? Dat kan, want Kawasaki organiseert dit voorjaar de speciale Versys Promo Tour.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei is de Versys Tour bij MotoPort Leek en kun jij deze aan de tand voelen. Maak een afspraak voor een uitgebreide testrit.

Direct inschrijven
Click & Collect - MotoPort

Kom je bestelling ophalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

"De mensen maken het verschil!"

Wat gebeurt er als je een passie voor motoren hebt en service in je bloed hebt? Dan groeit je motorzaak uit tot een megastore! Roelof Eding begon ooit als leerling monteur bij een motorzaak om te kunnen racen, begon in 1987 het Gronings Motorcentrum en is inmiddels verhuist naar een waar motorparadijs langs de A7 naar Groningen, met dealerschappen van Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Aprilia, Piaggio, Moto Guzzi, Vespa en Indian.

Team-MotoPort-Leek

"Wij laten niemand in de kou staan!"

Bij MotoPort Leek voel je je snel thuis omdat iedereen er een passie voor motoren heeft. Of het nu om de kledingverkopers of verkoopsters gaat, de magazijnmensen of de motormonteurs. Goed advies en vakkundige service zijn dan ook vanzelfsprekend bij MotoPort Leek. Dat merk je bijvoorbeeld als je op de 1000 m2 grote bovenverdieping op zoek gaat naar het perfecte motorpak uit de collecties van DANE of DIFI, of wanneer je een occasion aanschaft: MotoPort Leek beschikt immers over zeer deskundig werkplaatspersoneel met een grote servicebereidheid. “Als je ons vijf minuten voor vijf belt dat je met een lekke band staat, kun je erop rekenen dat je nog geholpen wordt. Wij laten niemand in de kou staan!”

 

Bezoek-MotoPort-Leek

Bezoek ons:

Zernikelaan 6a
9351 VA LEEK
Tel 0594-511349
NL809830802B01
E-mail

Openingstijden-MotoPort-Leek

Openingstijden:

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00u
Woensdag 09.00 - 18.00u
Donderdag 09.00 - 18.00u
Vrijdag 09.00 - 20.00u
Zaterdag 09.00 - 17.00u

Voor de openingstijden van Waypoint Leek Klik hier

Dealerschappen-MotoPort-Leek

Dealerschappen:

MotoPort Leek is officieel dealer van de motormerken Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Aprilia, Piaggio, Indian en Moto Guzzi en de scootermerken Piaggio & Vespa.

Bezoek onze kledingafdeling waar je terecht kunt voor kleding van Dane, Difi, Booster, Daytona, Five, Forma, IXS, Macna, PMJ, Rev'it!, Alpinestars en John Doe Motorsports. 

Bezoek ook onze ''World of Helmets'' met de volgende merken : Bayard, Airoh, Shark, HJC, HJC RPHA, Shoei, Nolan, Scorpion, Caberg, Roof en Schuberth.