Vindt hier alle informatie over de Zero Electric motoren!

Een rijervaring waarin je helemaal opgaat

Zero DSR/X

Gepubliceerd op: 12-10-2022

Door het gebrek aan uitstoot of lawaai, kun je met de DSR/X meer van je ervaring genieten, terwijl je de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Dankzij onze toonaangevende, tandwielloze, direct aangedreven aandrijflijn die fluisterstil en ongelooflijk soepel is, ga je helemaal op in je rit. Al deze technologie zorgt voor vrijwel geruisloze prestaties en een emissievrije rit, die bij elk avontuur een nieuwe ervaring oplevert, of je nu de kronkels en bochten van bergpassen trotseert of het terrein bedwingt waar de weg ophoudt.

Geinteresseerd in alle specs? Kijk dan op https://www.zeromotorcycles.com/nl-nl/model/zero-dsrx

 

cypher3plus-03-portrait

Zero-app nu nog uitgebreider

CYPHER III+

Gepubliceerd op: 8-1-2022

Naast een breed aanbod aan gratis functies in de Zero-app en het Cypher-besturingssysteem, bieden we nu de mogelijkheid om aanzienlijke prestatie-upgrades op aanvraag te kopen via een virtuele marktplaats.

Grotere actieradius
Krijg toegang tot 20% meer actieradius. Dit omvat een 10% grotere capaciteit die u voor het laden kunt activeren in het menu van de motorfiets (laden voor grotere actieradius) voorafgaand aan uw langere ritten voor een totaal van 20% grotere actieradius.

Snellere laadtijd
Verkort de laadtijd door tot 100% sneller op te laden met deze upgrade. Zeer geschikt voor motorrijders die een snelle stop bij een lader moeten maken.

Navigatie op het dashboard
Voer uw bestemming in op de Zero-app en ontvang stapgewijze aanwijzingen op uw dashboard zodat u niet hoeft te stoppen om de richting te controleren. Voorkom dat u verdwaalt. U kunt nog altijd kiezen om de lange weg te nemen indien gewenst.

Parkeermodus
Claim de perfecte plek. Met de parkeermodus kunt u met lage snelheid achteruitrijden en vooruitkruipen om zelfs op steile hellingen in ruimtes te man.

Niet elke Zero motorfiets werkt met de vernieuwde CYPHER III+.
Kijk op https://www.zeromotorcycles.com/nl-nl/cypherstore om te zien welke motoren deze upgrade wel aanbieden.

 

Bij ons in de showroom te bewonderen!

De Zero SR/S

 

Geïnspireerd op het baanbrekende lucht- en ruimtevaartontwerp, vindt het nieuwe uiterlijk van de SR/S zijn oorsprong in de geheel nieuwe aerodynamische kuip. Zoals alles bij Zero Motorcycles, volgt vorm de functie.
Als u achter de kuip kruipt en in de cockpit leunt wordt u beloond met 13% meer efficiëntie en bereik op de snelweg dan zijn bekroonde familied de SR/F. Ga rechtop zitten en ontdek een meer ontspannen rijpositie die net zo goed aanvoelt als het eruitziet.

Wil je eerst lezen wat deze motor in zijn mars heeft? Kijk dan op http://bit.do/fNNoL

Nieuwe kleuren Zero motoren 2021