Corona virus maatregelen

MotoPort Almere neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en uw bezoek aan onze vestiging zo goed mogelijk te laten verlopen. Graag informeren wij u hierover.

MotoPort Almere is open en neemt maatregelen.

U bent op dit moment welkom in onze vestiging voor het bezoeken van de showroom, voor onderhoud en reparatie en kleding en aanschaf kleding en accessoires. Omdat uw en onze gezondheid voorop staan volgen wij de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op. Dit betekent dat wij alle processen in onze organisatie doorlopen hebben en zoveel mogelijk maatregelen hebben getroffen om uw ervaring in onze vestigingen zo hygiënisch en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen hierin om uw begrip en medewerking.

Welke hygiëne maatregelen passen wij toe?

•Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
•Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
•Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handenwassen op
•Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
•Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn motorfiets, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toegaan. Kan ik mijn afspraak verschuiven?

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw motor te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw motor thuis of op kantoor op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw motorfiets op een andere datum te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte motor, maar ik wil/kan niet naar jullie toegaan. Zijn er andere mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder via onze online kanalen zoals WhatsApp (06-13696522), telefonisch via 036-5346466, email via peter@motoportalmere.nl / rick@motoportalmere.nl.

Mijn nieuwe motor wordt afgeleverd, maar ik wil of kan hem (nu) niet ophalen. Zijn er andere mogelijkheden?

Indien gewenst kunnen wij de motor bij u thuis afleveren en of uiteraard een nieuwe afspraak voor aflevering met u plannen. Wij adviseren u om ruim van te voren contact met ons op te nemen. Verder raden wij u aan om de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht te nemen.

Ook in deze onzekere tijden kunt u op ons rekenen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren waar de situatie wijzigt.

“Voor motorrijders, door motorrijders”

Voor wie in Flevoland op zoek gaat naar mooie occasions, hoogwaardige kleding of vakkundig motoronderhoud is er maar één aanrader: MotoPort Almere. Eigenaren Peter, Ina en het hele team van deze officiele BMW Motorrad- en Suzuki dealer staan al sinds 2002 bekend om hun uitstekende service, de ruime keuze en – natuurlijk – de gezellige, ongedwongen sfeer.

Neem contact met ons op
YOUTUBE-ALMERE-2-optimized

Wij willen jouw motor!

Ben je op zoek naar een nieuwe eigenaar voor jouw motorfiets, maar wil het nog niet echt lukken via Marktplaats of heb je geen idee waar te beginnen? Geen stress, bel MotoPort Almere!

Wij zijn op zoek naar jong gebruikte motoren. Vul daarom snel het taxatie formulier compleet in met een of meerdere foto's van jouw motorfiets en je ontvangt snel een interessant voorstel.    

Taxatieformulier invullen

Motorkleding voor jouw rijstijl

MotoPort heeft de meest uitgebreide collectie motorkleding zodat iedereen kan slagen. Elke motorrijder moet wel de motorkleding kunnen vinden die past bij zijn of haar rijstijl en waar je je prettig en veilig in zult voelen. Alle 21 vestigingen van MotoPort voeren de volledige collecties van de motorkledingmerken DANE en DIFI. Dit betreffen o.a. motorjassen, motorbroeken, motorhandschoenen, combi's of ééndelige pakken in zowel leer als in textiel. Ook motorlaarzen en tal van kledingaccessoires die het motorrijden nog prettiger maken behoren tot de uitgebreide collectie.

Naar onze collectie

Huren zo gek nog niet!

Net je motorrijbewijs en ben je op zoek naar de motor voor jou? Of wil je gewoon eens een weekend een andere motor proberen? Huur er dan een!

Bij MotoPort Almere hebben we een ruim assortiment aan huurmotoren, voor elke motorrijder een passende motor! Klik snel verder voor meer informatie.

Check hier ons assortimement en om te reserveren

Aanmelden nieuwsbrief MotoPort Almere

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leukse events? Meld je dan nu aan!

Adresgegevens MotoPort Almere

Randstad 22-41
1316 BR Almere
Tel: 036-5346466
NL005464146B01
Email: info@motoportalmere.nl

Openingstijden-MotoPort-Almere

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*van 1 september  t/m 31 maart geen koopavond

Dealerschappen MotoPort Almere

Dealerschappen

MotoPort Almere is officële dealer van BMW Motorrad en Suzuki. Daarnaast kun je hier ook terrecht voor diverse occasion van o.a. Harley-Davidson, Honda, KTM, Peugeot en Yamaha.

Team-MotoPort-Almere

Kwaliteit en service

MotoPort Almere ligt op een steenworp afstand van het Centraal station van Almere. Handig, want zo is dit Bovag-bedrijf op alle mogelijke manieren goed te bereiken. Je vindt er een ruim gevulde showroom met zowel nieuwe als gebruikte motoren en een riante kledingafdeling op de eerste verdieping, alsmede een goed geoutilleerde werkplaats met vakbekwame monteurs. Er is zelfs een rijschool aanwezig, zodat je met recht mag stellen dat MotoPort Almere alles in huis heeft dat de motorrijder kan wensen!