Instagram post modeshow

maandag 17 april 2023

MotoPort Hengelo Ladiesnight MODESHOW

Wij toveren maandag 17 april onze shop en showroom om tot één grote catwalk, waarbij jij je onder het genot van een glaasje bubbels kunt laten inspireren door onze runway girls. Onze modellen showen je de mooiste motorfashion en de laatste trends op het gebied van dames motorkleding en accessoires.

We nemen een greep uit de collectie van onze welbekende merken Difi, Dane en Bayard, maar daar houden we niet op! Ook pronken we met onder andere het nieuwste van Shoei, Scorpion, Rusty Stitches, Stylmartin, Halvarssons en nog veel meer. Laat je verrassen en inspireren, want de ene na de andere fashionprimeur zwiert je voorbij.

Na afloop van de modeshow is er ruim de tijd om lekker te shoppen met de Ladiesnight digibon uit je welkomsmail, onze dames om kledingadvies en -informatie te vragen en na te kletsen met een hapje en drankje. Ook ontvang je aan het eind van de avond een goedgevulde goodiebag.

Aanvangst: 19.30 uur
Start modeshow: 20.00 uur

Alleen de ingang aan de achterzijde is geopend, dus het handigst is om de fiets, brommer of auto aan de achterkant van het pand te parkeren.

Dit is een besloten evenement waarbij we een genodigdenlijst bijhouden. Vrije inloop is dus niet mogelijk. Meld jezelf en je favoriete motormeiden daarom hieronder aan. Neem je moeder, zus, buurvrouw en beste vriendinnen mee naar onze ladiesnight!

De sluitingsdatum voor het aanmelden voor dit evenement is 10 april 2023.

Oh yes, it's Ladiesnight And the feeling's right!
 
Meld je nu aan voor de MotoPort Hengelo Ladiesnight MODESHOW!

Hieronder kun je nog drie dames opgeven die met je meegaan naar de Ladiesnight MODESHOW.