MotoPort Hengelo

Meld je nu aan voor Shoei Personal Fitting

Wil jij een Shoei helm aanschaffen? Of heb jij al een (jonge) Shoei helm? Wil jij hierbij een GRATIS Personal Fitting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op 6 januari 2022 worden de dames van de kledingafdeling door een gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist opgeleid om het Personal Fitting Specialist diploma te behalen.

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

De dames gaan, onder begeleiding van de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist, aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

Shoei Personal Fitting kost normaal gesproken € 60,- en kan op alle Shoei helmen met uitneembare centerpad (vanaf de Shoei XR1100) worden toegepast.

Tijdens de trainingsdag op 6 januari kost het je helemaal niks! Wij leren van jou en je Shoei helm en jij krijgt een Personal Fitting voor noppes.

Tijdslots:

10.00 - 11.00u
11.00 - 12.00u
12.30 - 13.30u
13.30 - 14.30u
14.30 - 15.30u
15.30 - 16.30u


Meld je aan en geef één of meerdere gewenste tijdslots door in de opmerkingen. Zodra we de planning klaar hebben, nemen we contact met je op voor je definitieve afspraak.