Wij zetten voor jou onze beste drie motornavigatietoestellen op een rij. De toestellen zijn speciaal ontworpen voor de motor, wat inhoudt dat ze een stuk uitgebreider zijn dan de systemen voor de auto of smartphone. Daarnaast kan de navigatie bediend worden met een handschoen en zijn ze waterdicht. Voor vragen kan je altijd langskomen of telefonisch of per email contact met ons opnemen.

TomTom Rider 550

TomTom Rider 550 SE

Vind de spannendste kronkelende wegen en hellingen en vermijd saaie rechte routes. Kies hoe uitdagend je de kronkelende wegen en hellingen wilt hebben: laag, gemiddeld of hoog. Je navigatiesysteem doet de rest, zodat jij van je rit kunt genieten. 

Download de nieuwste kaarten en software en synchroniseer gemakkelijk nieuwe routes voor je TomTom Rider via de ingebouwde Wi-Fi®. Je hebt geen computer nodig. Je navigatie geeft zelf aan wanneer er een nieuwe update beschikbaar is. Je hoeft vervolgens alleen maar te verbinden met een Wi-Fi®-netwerk en je kan kiezen wat je wilt updaten. 

Wat maakt de TomTom Rider 550 SE: Special Edition?

De TomTom Rider 550 SE heeft dezelfde mogelijkheden als de TomTom Rider 550, maar de SE heeft behoorlijk wat extra's. Zo wordt de SE gratis gemonteerd (t.w.v. €75,-), inclusief stroomaansluiting. Ook kan je zes maanden gratis gebruik maken van de TomTom Go Navigation-app, de beste navigatie-app uit de test van de Consumentenbond (augustus 2020) en ook te gebruiken in de auto. Als klap op de vuurpijl krijg je geen twee maar drie jaar garantie op de TomTom Rider 550 SE, dus nog meer zekerheid onderweg! 

De nieuwe TomTom Rider 550 Special Edition is er voor €399,-. Let op: alleen in de winkel verkrijgbaar!

Garmin Zumo XT

Garmin Zumo XT

De Garmin Zumo XT heeft een helder 5,5-inch HD TFT-kleurenscherm met touchscreen bediening en wit achtergrondlicht. De Zumo XT kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook is het nu mogelijk om te zoomen met de vingers om het scherm. Wissel daarnaast tussen de gesproken turn-by-turn aanwijzingen, voorafgeladen topografische kaarten en wereldwijde BirdsEye satellietbeelden, zodat je altijd de perfecte kaart klaar hebt staan. Ontvang waarschuwingen voor scherpe bochten en spoorwegovergangen voor veiliger rijden.

Beheer en bekijk routes, tracks en waypoints op de Zumo XT, smartphone en computer met behulp van Garmin Explore. Plan je route, paden, tracks en waypoints. De Routing optie van deze Zumo vindt altijd de mooiste en meest uitdagende routes voor jou.

De Garmin Zumo XT is er al vanaf €499,99.

Lees meer over de Garmin Zumo XT
Garmin Zumo 396

Garmin Zumo 396

Verander routes in avonturen om met vrienden te beleven. De Zumo 396 heeft een 4,3-inch scherm en is zo gemaakt dat hij bestand is tegen UV-stralen, regen en andere weersomstandigheden. Met deze GPS-motornavigatie kun je rijden met bochtige avontuurlijke routes. Je kunt routes delen met GPX-bestanden en verbonden blijven via de Smartphone Link-app. 

De Garmin Zumo 396 heeft ingebouwde Wi-Fi® wat ervoor zorgt dat de kaarten eenvoudig up-to-date gehouden kunnen worden. De Bluetooth® laat Zumo muziek beheer op je telefoon. Daarnaast heeft de Zumo nog andere specificaties, zoals liver verkeer en weer, Live Track, handsfree bellen en smartphone meldingen. De Rider Alerts geven waarschuwingen voor bijvoorbeeld scherpe bochten, snelheidscamera's, spoorwegovergangen en meer.

De Garmin Zumo 396 is in de aanbieding van €399,99 voor €299,-.