Rijles in je eigen motorkleding voor een scherpe prijs!

Stel zelf je rijles kledingpakket samen

Ministers Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) en Hugo de Jonge (Volksgezondheid) hebben groen licht gegeven: rijscholen mogen weer beginnen met motor- en scooterrijlessen. Uiteraard wel volgens de RIVM regels van 1,5m afstand tussen leraar en leerling.

Advies: neem je eigen motorkleding mee, of je nu al aan het lessen bent of nog moet beginnen. Nu denk je natuurlijk meteen aan een mega uitgave, een helm én een motorpak én een paar handschoenen, maar niks is minder waar, want MotoPort helpt je graag op weg met geselecteerde producten voor een zeer scherpe prijs.

Difi Treasure motorjas en broek

Difi Treasure motorpak

Betaalbare motorjas en motorbroek om veilig mee op pad te kunnen bij elk weerstype. Verkrijgbaar in 3 kleuren, 100% waterdicht en ademend door het Aerotex membraan. Voorzien van protectoren op de ellebogen en schouders voor extra veiligheid.

Maak je starterspakket compleet met een van onderstaande scherp geprijsde producten.

Bestellen in de webshop

Kom langs voor nog meer aanbiedingen en passend advies!

Dit is nog maar een kleine greep uit de collectie motorkleding. De experts in de MotoPort stores kunnen je helpen met een passend kledingadvies, handige tips en tricks en uiteraard kun je hier ook terecht voor nog meer (starters) aanbiedingen!

MotoPort vestigingen